Începeți-vă călătoria în Outworld și faceți-vă drumul către Netherrealm! Contains intense violence, blood, and gore. You don't have to pause the game to look at the moves. Nu aveți pentru a întrerupe jocul să se uite la mișcările. We will be updating the app often to help the Mortal Kombat community become the best they can be! Adunați o echipă de elită de războinici Mortal Kombat și dovediți-vă în cel mai mare turneu de luptă de pe Pământ!

mkx online

Content is generally suitable for ages 17 and up. Contains intense violence, blood, and gore. Ad Choices: policies.

mkx online

Aduceți puterea jocurilor de ultimă generație pe dispozitivul dvs. Adunați o echipă de elită de războinici Mortal Kombat și dovediți-vă în cel mai mare turneu de luptă de pe Pământ!

Ei execută chiar aceeași Fatal Blow! Echipează-i pe războinici cu sinergii unice pentru a obține un avantaj față de dușmanii tăi, cum ar fi Team Ronin, Team Nightmare și Team Day of the Dead! O nouă provocare începe în fiecare săptămână! Clasează-te în clasamentul Faction pentru a câștiga premii săptămânale.

Joc Mortal Kombat X Pentru Xbox One

Câștigă bătălii pentru a-ți arăta măiestria cu combinații nelimitate de poziții de victorie pline de acțiune, jigniri de victorie insultătoare și bannere de război demne de campion. Deblocarea caracteristicilor de forță crește și statisticile pentru personaje!

mkx online

Alte jocuri de luptă nu se apropie! Începeți-vă călătoria în Outworld și faceți-vă drumul către Netherrealm! Thank you for your interest in our Moves for Mortal Kombat X app!

\

We will see you online! We would like to thank Shade99GT for suggesting us to add the ability to toggle Facing Left and Facing Right when you double tap to screen, V3n0m2k for sending us a list of move corrections and Yaved 2K15 for sending us many new secret brutalities.

Mortal kombat x online

Cea mai bună aplicație se mută pentru Mortal Kombat XL! Caracteristica speciala: 1 Puteți selecta ce parte se confruntă atingând de două ori pe ecran și se va ajusta în mod corespunzător se mișcă! Kustom Kombo lui!

mkx online

Aceasta aplicatie este pentru cei cărora le place să aibă acces ușor la lista de mutări, oferte speciale, kombos, decese în timp ce joc Mortal Kombat X sau MKX. Nu aveți pentru a întrerupe jocul să se uite la mișcările. Acest lucru vine la îndemână atunci când jucați MKX on-line!

  1. Destinat adulților peste 17 ani 4.
  2. Mortal Kombat X pe Steam
  3. Dating on-line amsterdam
  4. Dating age în california
  5. Joc Mortal Kombat X Pentru Xbox One
  6. Adăugați în lista de dorințe Instalați Traduceți descrierea în română folosind Google Traducere?

Am adăugat toate mișcările de bază, Kombos, mișcări speciale, mișcări Ex, și brutalități Victime pentru diferitele variante ale fiecărui caracter din Mortal Kombat X.