La inceputul secolului XX, conacul a fost Luați, de exemplu, regiunea orașului Leeds - una dintre primele regiuni cărora li se vor acorda noi competențe în ceea ce privește dezvoltarea transporturilor și a competențelor. Orașele principale Wakefield , Barnsley și Rotherham se află în limitele sale. Catedrala St. Dodworth este acum o zonă neparolată. Această zonă este cunoscută sub numele de câmpul de cărbune expus.

Original Powerhouse Lumea medievală are o puternică forță asupra imaginației noastre moderne.

Aflarea câmpurilor de cărbune expuse în poalele Pennine și se scufundă sub rocile permiene din est. Cea mai faimoasă cusătură de cărbune este Barnsley Bed.

Revizuim continuu această perioadă tulbure a istoriei în friculuri fictive, cum ar fi Jocul de Tronuri și serii de agitare, inclusiv The Last Kingdom. Echo-urile așa-numitelor "epoci întunecate" chiar duc până la politica actuală - în special când vine vorba de discuții despre devoluție.

Într-adevăr, așa cum Westminster începe să renunțe la puterile politice pentru regiunile urbane nou formate ale Angliei, unii au susținut că aceste teritorii ar trebui să fie definite de precedentul istoric, mai degrabă decât de aspectele administrative practice.

300 RON BONUS la prima depunere

Dar cât de aproape suntem noi față de rădăcinile noastre medievale și sunt legăturile noastre cu trecutul destul de puternice pentru a influența deciziile moderne? Pentru a afla, trebuie să aruncăm o privire mai atentă la ceea ce a mai rămas din regatul celtic, anglo-saxon și Viking.

Ancient Elmet Poate că cele mai evidente legături dintre trecut și prezent pot fi găsite pur și simplu prin vizionarea numelor de locuri de pe o hartă.

Cote Superbet: 1. Catalanii au o serie impresionanta de 47 de victorii la rand in toate competitiile, ultimul esec datand din septembriela Szeged, in Liga Campionilor.

Luați, de exemplu, regiunea orașului Leeds - una dintre primele regiuni cărora li se vor acorda noi competențe în ceea ce privește dezvoltarea transporturilor și a competențelor.

Această regiune cuprinde satele, orașele dintre Harrogate în nord, Barnsley în sud, Bradford în vest și York la est, cu Leeds în inima sa. Dar nu este prima dată când Leeds a fost centrul unei baze regionale de putere; a fost, de asemenea, în centrul regatului medieval timpuriu al lui Elmet.

Articole din aceeasi categorie

Această împărăție umbroasă a fost sub controlul datând barnsley celtici, care vorbeau o limbă asemănătoare cu cea a galei. Ulterior, a fost cucerit de Edwin, un rege anglo-saxon, în secolul al VII-lea și a devenit parte a imperiului său.

Catedrala St.

Astăzi, regatul este rechemat în numele locurilor, și circumscripția parlamentară a Elmet și Rothwell. Cu toate acestea, în ciuda acestor asemănări geografice, această legătură este insuficientă - datând barnsley modernă a orașului Leeds cuprinde și părți din North Yorkshire care nu ar fi fost în Elmet. Și este puțin probabil ca administratorii să aibă în minte împărăția medievală atunci când au tras granițele.

Urmărim trecutul Pentru a găsi o legătură mai convingătoare între politica modernă și monarhii medievali, trebuie să mergem dincolo de granițele simple și să explorăm legăturile culturale, politice și genetice. De exemplu, susținătorii devoluției din Yorkshire își urmăresc moștenirea în perioada medievală - și chiar mai devreme.

South Yorkshire Coalfield

Există cu siguranță unele dovezi care să susțină legătura lor îndelungată cu regiunea. Grupurile genetice rezultate au fost comparate cu regatele secolului al VII-lea, indicând o anumită stabilitate locală în populație de-a lungul multor secole. În plus, legăturile ancestrale au o forță culturală și politică: un studiu recent a arătat cât de mult "Yorkshireness" este încă un element-cheie al identității celor care trăiesc în județ.

Putem identifica identitatea politică a lui Yorkshire până în zilele lui Edwin, rege anglo-saxon de mare succes.

Bilet de pariuri pe goluri (16 iunie) »» Cota [..]

Edwin a aparținut dinastiei de guvernământ a Deiranilor, a cărui putere era inițial stabilită în estul Yorkshire. Edwin sa extins în vestul județului și și-a umblat vecinii din nordul nordumbrian, Bernicienii.

De datând barnsley, el a stabilit un control mai liber asupra altor părți ale Marii Britanii. Nu doar un războinic, Edwin a fost botezat în York și venerat ca sfânt.

Care sunt ponturile si predictiile pentru acest pariu?

După moartea sa, Deiranii nu aveau un campion puternic. Au fost dominate de vecinii lor de nord și au fost absorbiți într-un regat mai mare din nordumbria.

internet dating bro echipa

Datând din secolul al VII-lea, se spune că este primul exemplu concret al diviziunii Nord-Sud: scriitorul medieval timpuriu Bede a descris sfere separate ale politicii nord-române și sudice engleze. Această regiune nordică anglo-saxonă sa fragmentat în timpul turbulențelor din epoca vikingă. Zona principală a fost încorporată treptat în Anglia, în timp ce raioanele nordice au devenit parte a Scoției.

  1. Bootstrap dating tema site-ului
  2. Idei de întâlniri de vară
  3. Katana dating
  4. Dating live link

Cu toate acestea, identitatea nordumbriană a evoluat într-un separatism nordic care a apărut ulterior. Aceasta, la rândul său, a generat un sentiment de diferență culturală nordică, care este cunoscut astăzi; "Plăcinte și prejudecăți", în cuvintele lui Stuart Maconie.

limite de vârstă pentru întâlniri în carolina de nord

Dar, în timp ce marile regate erau susceptibile să se dezintegreze în vremuri tulburi, rețelele locale și regionale au avut tendința de a rămâne relativ stabile.

Ei au constituit blocurile de construcție datând barnsley unor unități politice mai mari, iar unele, cum ar fi Yorkshire, au devenit județe moderne.

Obiective turistice Birmingham

O întrebare cheie pentru politica modernă este modul în care noile înțelegeri de devoluție vor completa aceste identități profund înrădăcinate.

Cazul lui Yorkshire evidențiază tensiunea dintre noile regiuni ale orașului, vechile județe și o veche identitate nordică.

speed ​​dating bromley

Aspectele medievale dating on-line cum să lași pe cineva în jos ușor putea fi mai multe straturi și ar putea include loialități locale, regionale și naționale.

Același echilibru este în joc în agenda modernă de descentralizare. Alegerea Editorului.